>> Google Books
タイトル、所在を表示します

A dictionary of Japanese food : ingredients & culture. 1st ed

フォーマット:
図書
責任表示:
Richard Hosking
言語:
英語; 日本語
出版情報:
Boston ; Rutland, Vt. ; Tokyo : Tuttle Publishing, 1996, c1995
形態:
239 p. ; 21 cm
著者名:
Hosking, Richard <DA13046886>  
書誌ID:
BA58119319
ISBN:
9780804820424 [0804820422]
9784805311134 [4805311134] (: pbk. : Japan)
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information
タイトルが類似している資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Cahners Europe

Bender, Arnold E. (Arnold Eric)

Butterworths

松下, 幸子(1925-)

柏書房

Lacey, Richard (Richard Westgarth)

Cambridge University Press

Heid, John Laurence, 1900-, Joslyn, Maynard Alexander, 1904-

Avi Pub. Co.

鈴木, 孝夫(1926-)

Kodansha International

FFIジャーナル編集委員会

FFIジャーナル編集委員会

10 雑誌 Japan food science

日本食品衛生協会

Goldstein, Darra

University of California Press

Wintle, Justin

Ark

Hobbs, Betty C. (Betty Constance), Gilbert, R. J. (Richard John)

Food & Nutrition Press

Maier, Bernhard, 1963-, Edwards, Cyril, 1938-

Boydell Press