※一部利用できない機能があります
タイトル、所在を表示します
Spices and condiments : chemistry, microbiology, technology
- フォーマット:
- 図書
- 責任表示:
- J.S. Pruthi
- 言語:
- 英語
- 出版情報:
- New York : Academic Press, 1980
- 形態:
- xiv, 449 p. ; 24 cm
- 著者名:
- Pruthi, J. S., 1921-
- シリーズ名:
- Advances in food research / edited by E.M. Mrak and George F. Stewart ; Supplement ; 4 <BA03413190>
- 書誌ID:
- BA27007092
- ISBN:
- 9780120164646 [0120164647]
類似資料:
Avi Pub. Co. |
McGraw-Hill, Kōgakusha |
Plenum Press |
Academic Press |
McGraw-Hill International Book Co. |
W. B. Saunders Co. |
McGraw-Hill |
Macmillan |
McGraw-Hill |
Butterworths |
Constable |
Harper & Row |